Hold blå mandag eller konfirmation i Maximum Aalborg og få den fedeste dag

Er dit barn også ved at komme ind i de voksne rækker? Ja, så er det jo tid til at fejre deres konfirmation eller arrangere en fed blå mandag for dem. Hvis du ikke helt ved hvad du skal gøre endnu eller blot vil have inspiration til næste år, så kan du læse videre her, og måske allerede bestille din konfirmation i dag.

Din konfirmation

Konfirmation er en gammel dansk tradition, og betyder simpelt at gud bekræfter sit løfte om at være med dig ligesom han gjorde da du blev døbt. Det er en stor dag for en teenager, da det også er en slags indvilgelse i samfundet man tager sammen med sine klassekammerater. En oplevelse sammen som knytter dem tættere, hvorfor det også er derfor vi fejrer dagen.

Konfirmation 2022 er i maj måned, på den 14. 21. 26 og 28. maj og er for elever der går i 7. -8. klasse. Og fordi vi alle elsker at fejre det, men vi måske ikke har plads derhjemme eller har tid til at forbedrede alle festlighederne, så vælger mange at holde det ude. Og det er lige her at det nye Maximum center i Aalborg kommer ind i billedet, da de byder på en lang række forlystelser og aktiviteter som alle de unge elsker og kan have det med. Med den lækre grillbuffet med plads til over 300 gæster, så kan du også være sikker på din konfirmation kan være der. Så hvis det lyder interessant eller noget du skal vide mere om, så gå her til og få bestilt din konfirmation i Aalborg.

Hvad med blå mandag

Udover at fejre dagen med familien og venner på konfirmationsdagen, så plejer de fleste skoler eller klasser også at arrangere en fridag, hvor alle de konfirmeret sammen får lov til at hygge og more sig. Blå mandag er navnet på den efterfølgende mandag efter konfirmationen og er ligeledes en gammel tradition der holdes.

Blå mandag fejres på forskellige måder, men jeg kan sige dig at de fleste unge voksne ikke vil sige nej tak til en tur i Maximum, hvor de får lov itl at prøve alle de forskellige aktiviteter. Vi snakker bowling, Escape room, cube challenge, virtual reality, minigolf, trampolinpark, legeland, laser hero, dart og meget mere.

Så skal du og din klasse have verdens sjoveste Blå Mandag? Så kan I få en sjov og actionfyldt dag med masser af forlystelser hos maximum her.